Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Magical C Pure
Vendor Angsa Emas

Magical C Pure

Regular price
$18.00
Sale price
$18.00


Hai semua 🙋🏻‍♀️

Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️


MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️

SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻

'' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ?

.

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat
💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
.


💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c
❗️❗️paling penting ❗️❗️

❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan

 

Diluluskan oleh Kementrian Kesihatan under Pengelasan Makanan Ref No: 270219/02/169

1 kotak - 15 sachets- 1000mg Vitamin C

S$18 per box