FRC Baby Blue

  • $38.00
    Unit price per 


 

BABY BLUE sesuai untuk masalah kulit kering, berminyak dan kombinasi. Konsisten BabyBlue, kulit akan jadi lebih bersih dan cerah. 

KELEBIHAN BABY BLUE :

==============================

👍Merawat semua masalah kulit 

👍Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit walaupun kulit sensitif atau kulit yang rosak akibat pengelupasan.. 

👍Krim ni juga sesuai digunakan lelaki perempuan..

👍Untuk kegunaan siang dan malam.. 

=============================

FUNGSI SET BABY BLUE

=============================

🌸menaikkan seri wajah..

🌸mencerahkan parut, merawat jeragat serta jerawat..

🌸menggebukan kulit yang kusam secara semulajadi tanpa pengelupasan atau kemerahan untuk hasil yang maksima..

Mengimbangi lebihan minyak dalam kulit.

🌸 Mengecilkan pori pori terbuka & menghuskan kulit..

🌸 Merawat hiperpigmentasi

🌸 Effect glowing pada muka

🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead


🌿 Bahan2 utama dalam BABY BLUE👇

Okey lah.. Bagi korang yang biasa cari & belek-belek product skincare yang ade kat drugstore tue biasa nampak tak ingredient yang saya list kan ni:

- Aqua

- RosehipOil

- Hyaluronic Acid

- Sodium hyaluronate

- Aloe Barbadensis Leaf Extract (Lidah buaya)

- Niacinamide

- Centella asiatica (Pegaga)

- Tatinium dioxide

- Zink oxide

- Capric/caprylic

-Hydrogenated Olive Oil (Minyak Zaitun)

-Rose Geranium

Baby Blue Skincare sangat sesuai untuk masalah utama seperti kulit sunburn,jeragat,kulit sensitif, masalah jerawat yang kronik kulit kasar & sebagainya..


Cara Penggunaan:

SIANG

STEP 1 - Cuci muka menggunakan HYDRATING CLEANSER, Keringkan wajah / lap menggunakan tuala bersih

STEP 2 - Spray kan FACEMIST jarak 5 ke 6inci, biarkan facemist meresap dalam kulit.

 STEP 3 - Pumpkan Setitik, dua titik ESSENCE di tapak tangan dan sapu lembut di seluruh wajah sehingga sekata.. Tepuk2 manja bagi penyerapan essence pada kulit wajah..

STEP 4 - Sapukan SPOTLESS CREAM di wajah, ratakan & urutkan di seluruh wajah.

STEP 5 - Sapu SUNSCREEN untuk protection.

 

MALAM

 

STEP 1 - Cuci muka menggunakan HYDRATING CLEANSER, Keringkan wajah / lap menggunakan tuala bersih

STEP 2 - Spray kan FACEMIST jarak 5 ke 6inci, biarkan facemist meresap dalam kulit.

 STEP 3 - Pumpkan Setitik, dua titik ESSENCE di tapak tangan dan sapu lembut di seluruh wajah sehingga sekata.. Tepuk2 manja bagi penyerapan essence pada kulit wajah..

STEP 4 - Sapukan MOISTURIZER di wajah, ratakan & urutkan di seluruh wajah secara menaik.